Zamárdi Gyümölcsök

(Megjelent az Inárcsi Hírmondó októberi számában.)

Büszkén írhatjuk, hogy az immár 22 éves Fodor Mihály Pest Megyei Gyermekszínjátszó Tábor, mely elindulásától kezdve számos inárcsi színjátszó fejlődésének fontos állomását jelentette, ebben az évben a Kb35 Egyesület és a Zrumeczky Dezső Művelődési ház közös szervezésében valósult meg Zamárdiban. Az inárcsi gyerekek 9000 Ft-os tábori támogatása az egyesület és a művelődési ház közös pályázatának eredménye volt, csakúgy, mint a táborhoz kapcsolódó inárcsi találkozó költségei.

Az idő nem öregszik, csak a díszletek változnak (r.: Kis Tibor, Majsai László)

Az idő nem öregszik, csak a díszletek változnak (r.: Kis Tibor, Majsai László)

A Zamárdi Gyümölcsök fesztiválra október 3-4-én került sor a Tolnay Lajos Általános Iskolában. A rendhagyó szervezésnek köszönhetően idén valódi találkozásokra kerülhetett sor. Az első napon két előadást látott az inárcsi közönség Kis Tibor és Szivák-Tóth Viktor rendezésében. A második nap délutánján Maczák Ibolya és Benkovics Sándor tábori előadásait mutattuk be. A fennmaradó időben mi, a Kb35 társulat tagjai játszottunk és tréningeztünk a gyerekekkel, hogy felelevenítsük a tábori hangulatot. Később pedig a nagyobb színjátszók Skodák Andor vezetésével tábori dalokat tanítottak nekik, amíg mi az esti Titanic előadásunkra készülődtünk. A nap végére igazi bensőséges hangulat alakult ki a résztvevők között, ami szeretettel fogadta magába a Titanicra érkező szélesebb inárcsi közönséget.

A Kb35 Egyesület és a Zrumeczky Dezső Művelődési Ház együttműködése tehát igen „gyümölcsözőnek” bizonyult. Reméljük, hogy még sokszor lesz alkalmunk együtt dolgozni az inárcsi kicsik és nagyok öröméért és örömére.

Fodor Éva

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Árpád Illés bemutatkozása

honlap-admin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .