Szépkorú Péntek

 

Kéthetente péntekenként
16 órától 18 óráig
a Zrumeczky Dezső Művelődési Házban

Első alkalom: 2015. augusztus 28.

A lakosság egy negyede 60 év feletti: ideje, hogy a közösségünkben nagyobb figyelmet kapjanak ők is, és azok a témák is, amelyek őket érdeklik.
Az inárcsi KB35 színészei, drámatanárai és a MU Színház klubot szervez az inárcsi (és környékbeli) 60. életévét betöltött érdeklődőknek.

Célunk a közösségteremtés, az értékek gondozása és a generációk találkozása. Azoknak ajánljuk, akik társaságra, közösségre, kulturális életre, szórakozásra vágynak. Akik szívesen ismerkednek meg történetekkel, vagy épp szívesen mesélnek maguk is történeteket. Akik fontosnak érzik, hogy tudásukat, élettapasztalatukat másokkal is megosszák.

A szépkorú péntek mindenki számára nyitott, bármikor lehet csatlakozni, vagy épp el lehet maradni. No, persze, bízunk benne, hogy, aki egyszer kipróbálta, az visszatérő résztvevő marad.

A KB35 tagjai minden alkalomra néhány színházi jelenettel, vagy épp szórakoztató játékokkal készülnek, hogy minél élvezetesebben és tartalmasabban tölthessük együtt az időt. Hogy minél többet tudhassunk meg egymásról és egymástól, az idők változásáról és állandó értékeinkről. A történeteket mindig a résztvevők igényei szerint alakítjuk.

A KB35 Társulata pedig az itt gyűjtött tapasztalatok alapján egy olyan előadást készít, melyet a szépkorú péntek résztvevői szerint fontos látnia a tágabb közösségnek is. Az előadásba szereplőként is szívesen látjuk azokat a klubba járókat, akik erre indíttatást éreznek.
Ha felkeltettük érdeklődését, látogassa meg a klubot, vagy ajánlja ismerőseinek, barátainak, hozzátartozóinak.

Ha kérdése van, keressen minket a kb35inarcsiszinjatszo@gmail.com e-mail címen, vagy a
+36 30 387 7247-es telefonszámon (kapcsolattartó Szivák-Tóth Viktor)

szepkoru_pentek

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Árpád Illés bemutatkozása

honlap-admin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .