Tábori tájékoztató

Fodor Mihály Pest Megyei Színjátszó Tábor

I. Helyszín és időpontok

A tábor helye: Zamárdi, Nagyváradi u. 92.

A tábor honlapja: http://pmgyia.hu/zamardi-gyermek-es-ifjusagi-tabor.html

A tábor időpontja: augusztus 4. (hétfő) – augusztus 11. (hétfő).

Indulás: augusztus 4. (hétfő), 9:30, Budapest, Déli pályaudvar.  A gyorsvonat Zamárdiba 11:07-kor érkezik meg.

Érkezés: augusztus 11. (hétfő), 12:29, Budapest, Déli pályaudvar. Zamárdiból a gyorsvonat 10:50-kor indul.

Az utazási költségeket a részvételi díj tartalmazza, így ha mégsem a közös utazást választja a táborozó, azt kérjük, előre jelezzék.

II. Szülői nyilatkozat

A 14 éven aluli táborozók szüleit kérjük, hogy a csatolt, illetve a https://docs.google.com/file/d/0B6TEQhVA4ZRqcEtxNnl1Mk9JZXM/edit linken elérhető szülői nyilatkozatot kitöltve és aláírva juttassák el kapcsolattartójukhoz, illetve – ha ez nem megoldható – hozza magával a táborozó, és helyben adja át a tábor vezetőségének. A kitöltésnél a dátumhoz, kérjük, augusztus 3-át írják be. (Ha a tábor megkezdése előtt a tünetek bármelyike jelentkezik a táborozónál, akkor azt külön jelezzék.) Komoly segítséget jelentene számunkra, ha ezen kívül e nyilatkozatot digitális változatban is eljuttatnák a gaborpresenszki@gmail.com e-mail címre. (Amennyiben lehetséges az aláírt nyilatkozat szkennelt változatát, vagy ha ez nem megoldható, a kitöltött dokumentumot aláírás nélkül.)

III. A táborozó hozza magával…

Okmányok:

A táborozó hozza magával a
személyi igazolványát,
lakcímkártyáját,
Taj-kártyáját,
utazási bérletét (ha van),
a szülői nyilatkozatot (ha korábban nem tudta eljuttatni a szervezőkhöz).

Ágynemű: Lepedő, paplan- és párnahuzat, vagy lepedő és hálózsák.

IV. Egészségügyi tudnivalók

Minden táborozót, illetve szüleit kérünk, a gaborpresenszki@gmail.com e-mail címre írt levélben írja meg a táborozó nevét, születési adatait feltüntetve a TAJ-számát, valamint azokat az egészségügyi tudnivalókat, melyek a táborozást érinthetik (pl.: a táborozó speciális étrendű, allergiás – ebben az esetben azt is, hogy mire –, asztmás, vagy más tartós betegsége van, gyógyszeres kezelés alatt áll, intenzív fizikai megterheléstől óvni kell, stb.).

V. Válaszlevél

A fenti információkat összegezve, kérjük a gaborpresenszki@gmail.com e-mail címre küldött válaszlevelük tartalmazza a következőket:

  1. Táborozó neve:
  2. Születési adatai:
  3. Lakcíme:
  4. Taj-száma:
  5. Egészségügyi tudnivaló (pl.: a táborozó speciális étrendű, allergiás – ebben az esetben azt is, hogy mire –, asztmás, vagy más tartós betegsége van, gyógyszeres kezelés alatt áll, intenzív fizikai megterheléstől óvni kell, stb.):
  6. A szülői nyilatkozat digitális változata (csatolmányként – ha a táborozó 14 éven aluli).

VI. Szállás, étkezés

A szállásköltségeket mosási-díjjal tudtuk csökkenteni. Ezért az ágyneműt (lepedőt, paplan- és párnahuzatot) a táborozónak kell magával hoznia. A táborhely ragaszkodik a lepedő használatához abban az esetben is, ha a táborozó nem paplanhuzatot, hanem hálózsákot hoz.

Lehetőség van saját költségen ágyneműt bérelni a táborhelytől, ebbéli igényüket kérjük, előre jelezzék, hogy a táborhely fel tudjon készülni. Az ágynemű bérleti díja: 400 Ft/fő.

A tábor napi háromszori étkezést (reggeli, ebéd, vacsora) biztosít. A speciális étrendi igények kielégítésére is van lehetőség. A tábori konyha a táborhellyel szomszédos étterem konyhája, így az étkezést saját költségen helyben ki lehet egészíteni az étteremben, illetve a tábortól 200 m-re található egy élelmiszerbolt is.

VII. Programok

A táborban a napi 2X3 órás próbákat szervezett szabadidős programok, balatoni fürdés (felnőtt felügyelettel), közös játékok, színházi, zenei programok, Ki-Mit-Tud egészítik ki. Utóbbihoz és az egész tábori munkához is hasznos, ha a táborozó nem rejti véka alá akár más területen megmutatkozó értékeit, ha hangszerét, tehetsége megmutatásához szükséges egyéb eszközeit magával hozza. A színház összművészet, így igyekszünk beépíteni a közös munkába minden fellelhető tudást és képességet.

Mindemellett természetesen jut idő a spontán ismerkedésre is.

VIII. Augusztus 10. vasárnap, az előadások megtekintése, vendégek a táborban

Augusztus 10-én, vasárnap körülbelül 2-3 órai kezdéssel megtekinthetők a táborban készült előadások. Ezek a bemutatók nyitottak, így a szülők, rokonok, barátok bátran növelhetik a nézők számát, annál is inkább, mivel ezek az előadások legtöbbször már csak ősszel láthatók még egy alkalommal, csúcsformájukat pedig többnyire a tábori bemutatón mutatják meg.

A táborhely szabályai a vendégekre is vonatkoznak, így kérjük a vendégeket, hogy a tábor területére alkoholos italt ne hozzanak be, valamint, hogy, akik dohányoznak, ezt szigorúan csak az arra kijelölt helyen tegyék. A vendégek számára szállást, étkezést nem tudunk biztosítani, ám a tábor melletti büfé és étterem szívesen látja a vendégeket. A tábor területén a vendégek a takarodóig tartózkodhatnak.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..