XXVII. Fodor Mihály Színjátszó Tábor

2019-ben ismét a Balaton déli partján Fonyód és Balatonfenyves között Alsóbélatelepen (Fonyód kertváros) közvetlenül a vízparton, kerül megrendezésre Táborunk.

A tábor pontos címe:
8640 Fonyód Alsóbélatelep, Bacsák utca 5.

I. Időpontok

A tábor időpontja: augusztus 5. (hétfő) – augusztus 12. (hétfő).

Indulás: augusztus 5. (hétfő), 9-10 között, Budapest, Kelenföldi vasútállomás. A vonat Fonyód Alsóbélatelepre 11-12 között érkezik meg.

Érkezés: augusztus 12. (hétfő), 12-13 között, Budapest, Kelenföldi vasútállomáson. A vonat Fonyód Alsóbélatelepről 10-11-között indul.

II. Tábori részvételi díj:

A tábor részvételi díja 39 500 Ft/fő. A részvételi díj több részletben is befizethető az egyesület számlájára.

Számlaszám: 65500044-30057562-55000017

A közlemény rovatba kérjük beírni a táborozó nevét és születési dátumát.

Három határidő van a befizetéssel kapcsolatosan. A jelentkezés után 10 000 Ft előleg megfizetését kérjük a jelentkezés véglegesítéséhez. A részvételi díj első felét legkésőbb április 30-ig (ez további 9 500 Ft), a második felét legkésőbb június 30-ig (20 000 Ft) kell elutalni.

Azon jelentkezők, akik esetleg meggondolják magukat április 30-ig a teljes befizetésüket, június 30-ig
15 000 Ft-tal kevesebbet kapnak vissza. Július 15. után sajnos nem áll módunkban a befizetett összeget
visszaadni.

III. Jelentkezés

  1.  A jelentkezési lap elküldése után a kb35.info@gmail.com e-mail címről visszajelzünk a szabad helyekről.
  1. A visszajelzést követően szükséges az előleg, megfizetése mellyel teljes a jelentkezés.

A táborozói létszám feltöltése a jelentkezés sorrendjében történik.

IV. A táborozó hozza magával…

személyi igazolványát (ha van)
diákigazolványát (ha van)
lakcímkártyáját,
Taj-kártyáját,
a szülői nyilatkozatot (A nyilatkozat a július 29–augusztus 4. között emailen is elküldhető)

V. Egészségügyi tudnivalók

Kérjük, a jelentkezési lapon töltse ki az egészségügyi tudnivalókat, melyek a táborozást érinthetik (pl.: a táborozó speciális étrendű, allergiás – ebben az esetben azt is, hogy mire –, asztmás, vagy más tartós betegsége van, gyógyszeres kezelés alatt áll, intenzív fizikai megterheléstől óvni kell, stb.).

VI. Szülői nyilatkozat

A 18. életévét be nem töltött táborozók szüleit kérjük, hogy a tábor kezdetéig a csatolt szülői nyilatkozatot kitöltve és aláírva juttassák el kapcsolattartójukhoz, vagy hozza magával a táborozó. A nyilatkozatokat digitális változatban is elegendő eljuttatni július 29–augusztus 4. között a kb35.info@gmail.com e-mail címre. (Amennyiben lehetséges az aláírt nyilatkozat szkennelt változatát kérnénk, vagy ha ez nem megoldható, a kitöltött dokumentumról készült képet.)

VII. Szállás, étkezés

A tábor napi háromszori étkezést (reggeli, ebéd, vacsora) biztosít. A tábor konyháján a speciális étrendi igények kielégítésére is van lehetőség. A táborhelyen büfé is üzemel, mely a gyerekek igényeinek megfelelően alakítja a kínálatát.

Az elhelyezés 4-6 ágyas szobákban lesz, és ágyneműt biztosítunk mindenkinek.

VIII. Programok

A táborban a napi 2X3 órás próbákat szervezett szabadidős programok, balatoni fürdés (felnőtt felügyelettel), közös játékok, színházi, zenei programok egészítik ki. Utóbbihoz és az egész tábori munkához is hasznos, ha a táborozó nem rejti véka alá akár más területen megmutatkozó értékeit, ha hangszerét, tehetsége megmutatásához szükséges egyéb eszközeit magával hozza. A színház összművészet, így igyekszünk beépíteni a közös munkába minden fellelhető tudást és képességet.

Mindemellett természetesen jut idő a spontán ismerkedésre is.

IX. Augusztus 5. vasárnap, az előadások megtekintése, vendégek a táborban

Augusztus 11-én, vasárnap körülbelül 2-3 órai kezdéssel megtekinthetők a táborban készült előadások. Ezek a bemutatók nyitottak, így a szülők, rokonok, barátok bátran növelhetik a nézők számát.

A táborhely szabályai a vendégekre is vonatkoznak, így kérjük a vendégeket, hogy a tábor területére alkoholos italt ne hozzanak be, valamint, hogy, akik dohányoznak, ezt szigorúan csak az arra kijelölt helyen tegyék. A vendégek számára szállást, étkezést nem tudunk biztosítani, a vendégek a takarodóig tartózkodhatnak a tábor területén. 

A táborral kapcsolatos további kérdéseit kérjük, küldje el a kb35.info@gmail.com emailcímre, vagy hívja a 0670/238-4596-os telefonszámot.

                                                                                                                   Ordasi Gábor
táborvezető

Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Árpád Illés bemutatkozása

honlap-admin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .