A Kb35 Társulat bemutatója Inárcson

Társulatunk 2015. november 7-én mutatta be legújabb előadását az inárcsi Zrumeczky Dezső Művelődési Ház és Könyvtárban. Mindenek előtt köszönetet kell mondani a művelődési háznak, amely nemcsak lehetőséget biztosított a bemutatónak, de lehetetlen időpontokban is megoldotta, hogy zavartalanul próbálhassunk.

A Res Iudicata című előadásunkban dr. Magyar Elemér Fekete-fehér című drámája nyomán egy megtörtént bűnesetet dolgoztunk fel. Meglehetősen szép számú közönség tette tiszteletét, még a tervezettnél is több, hiszen a bemutató kezdete előtt további székeket kellett behozni, hogy mindenkinek legyen helye. Tiszteletét tette Kukorelly Endre író is, aki a bemutatót megelőzően vett részt író-olvasó találkozón és döntött úgy meghívásunkra, hogy marad estére is.

Előadásunkban a témát a szükséges komolysággal és hitelességgel közelítettük meg, de ellenpontként igyekeztünk kiaknázni az anyagban rejlő humort is, a visszajelzések szerint a jól sikerülten.

Az előadást izgalmas beszélgetés követte az alkotókkal, amin velem együtt több jogász is részt vett, így a résztvevők képet kaphattak arról is, hogy való életben miként zajlik egy büntetőeljárás. Mi pedig az elhangzott észrevételekből kívánunk profitálni a jövőben.

Idő közben fény derült az előadás budapesti bemutatójának időpontjára, ami 2016. január 24-én 19 órakor lesz a MU Színházban, amely több előadásunknak is otthont ad.

További terveink között szerepel, hogy az előadás helyet kapjon a 2016 februárjában 35. alkalommal megrendezésre kerülő Madách Imre Irodalmi és Színjátszó Napokon, Balassagyarmaton. Ezen túl reményeink szerint rendszeresen tudjuk játszani az előadást a MU Színházban.

Malik Gábor

Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .