Sikerek Tökölön

Április 17-én összesen 14 csoport (ebből négy inárcsi) vett részt a Weöres Sándor Gyermekszínjátszó Találkozó megyei bemutatóján Tökölön.

  • A 9-11 évesek Jancsi-mese című előadása ezüst minősítést szerzett. A játék az Ikrek című magyar népmese alapján készült, Kovácsné Lapu Mária és Kovács Anna átdolgozásában. Rendező: Kovács Anna.
    Jancsi-meseJancsi-mese

 

  • A hetedikesek Az istenek szállása címmel egy Szivák-Tóth Viktor által átdolgozott Brecht-drámát (A szecsuáni jólélek) adtak elő, bronz minősítéssel. Rendezők: Szivák-Tóth Viktor és Fodor Éva
    Az istenek szállásaAz istenek szállás

 

  • A 13-14 évesek csoportja Vonzások és taszítások című darabja Varró Dániel és Lackfi János versekből, valamint a csoport improvizációi alapján készült. Rendező: Kovácsné Lapu Mária. A produkció aranyminősítést kapott a zsűritől.
    Vonzások és taszításokVonzások és taszítások

 

  • A bemutatósorozat záróelőadása a 11-12 évesek improvizációiból készült játék, a Miénk az utca! volt, mely ezüst minősítést szerzett. Rendező: Kovács Zoltán
    Miénk az utca!Miénk az utca!

 

Részt vett a találkozón a KB35-ös rendezőpáros, Szivák-Tóth Viktor és Fodor Éva mindössze négy színjátszóből álló bagi csoportja, a FAPIHE is. A kis létszám ellenére Mesteremberek című előadásuk (Shakespeare: Szentivánéji álom című komédiája alapján) nemcsak a közönség, hanem a zsűri tetszését is elnyerte: arany minősítést érdemeltek ki.

(fotók: Bálint Petra, Illés Csaba)

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .