Tábori információk

Kedves Táborozók!

A táborral kapcsolatosan küldöm az utazással kapcsolatos információkat. Amennyiben kérdéseiteket lennének, írjátok meg nekünk!

Indulás:
2016.08.01-én (hétfő) találkozunk reggel 9:00-kor a Kelenföldi Vasútállomás főbejáratánál. A vonatunk 9:38-kor indul Balatonra, és várhatóan 12:19 órára érünk le Alsóbélatelepre.

A tábor pontos címe:
8640 Fonyód Alsóbélatelep, Bacsák utca 5.

Hazaút:
Hazafele 2016.08.08-án indulunk a 10:45-ös vonattal, és várhatóan 13:46-ra érünk vissza a Kelenföldi Vasútállomásra.
Kérem jelezzen, akinél változott az utazás módja a jelentkezési lapon jelzetthez képest!

A táborozó hozza magával…
személyi igazolványát, lakcímkártyáját, taj-kártyáját, utazási bérletét (ha van),
a szülői nyilatkozatot (ha korábban nem tudta eljuttatni a szervezőkhöz)
Ágyneműt idén nem kell magatokkal hozni!

Szülői nyilatkozat
A 18. életévét be nem töltött táborozók szüleit kérjük, hogy a csatolt szülői nyilatkozatot kitöltve és aláírva juttassák el kapcsolattartójukhoz, illetve hozza magával a táborozó, és helyben adja át a tábor vezetőségének. Komoly segítséget jelentene számunkra, ha ezen kívül e nyilatkozatot digitális változatban is eljuttatnák az info@kb35inarcs.hu vagy a kb35inarcsiszinjatszo@gmail.com e-mail címre. (Amennyiben lehetséges az aláírt nyilatkozat szkennelt változatát, vagy ha ez nem megoldható, a kitöltött dokumentumról készült képet.)

Augusztus 7. vasárnap, az előadások megtekintése, vendégek a táborban
Augusztus 7-én, vasárnap körülbelül 2-3 órai kezdéssel megtekinthetők a táborban készült előadások. Ezek a bemutatók nyitottak, így a szülők, rokonok, barátok bátran növelhetik a nézők számát. A táborhely szabályai a vendégekre is vonatkoznak, így kérjük a vendégeket, hogy a tábor területére alkoholos italt ne hozzanak be, valamint, hogy, akik dohányoznak, ezt szigorúan csak az arra kijelölt helyen tegyék. A vendégek számára szállást, étkezést nem tudunk biztosítani, a vendégek a takarodóig tartózkodhatnak a tábor területén.

 

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .