XXIV. Fodor Mihály Színjátszó Tábor

----> JELENTKEZÉSI LAP LETÖLTÉSE (DOC) <----

2016-ban új helyszínen kerül megrendezésre Táborunk. A Balaton déli partján Fonyód és Balatonfenyves között Alsóbélatelepen (Fonyód kertváros) közvetlenül a vízparton, szemben a Badacsonnyal helyezkedik el az új táborhely.

tabor

I. Időpontok

A tábor időpontja: augusztus 1. (hétfő) – augusztus 8. (hétfő).
Indulás: augusztus 1. (hétfő), 9-10 között, Budapest, Kelenföldi vasútállomás. A vonat Fonyód Alsóbélatelepre 11-12 között érkezik meg.
Érkezés: augusztus 8. (hétfő), 12-13 között, Budapest, Kelenföldi vasútállomáson. A vonat Fonyód Alsóbélatelepről 10-11-között indul.

II. Tábori részvételi díj:

A tábor részvételi díja 37 000 Ft/fő. Amennyiben sikerül még a tábor költségeire támogatást, forrást szerezni, akkor arról értesítjük a jelentkezőket, és a részvételi díjat csökkentjük.
A részvételi díj több részletben is befizethető az egyesület számlájára.
Számlaszám: 65500044-30057562-55000017
A közlemény rovatba kérjük beírni a táborozó nevét és születési dátumát.

Három határidő van a befizetéssel kapcsolatosan. A jelentkezés után 10 000 Ft előleg megfizetését kérjük a jelentkezés véglegesítéséhez (A táborhely valamivel kevesebb táborozó befogadására alkalmas, mint a korábbi, ezért kérjük, hogy minél előbb utalja el mindenki az előleget.). A részvételi díj első felét legkésőbb április 30-ig (ez további 8 500 Ft), a második felét legkésőbb július 15-ig (18 500 Ft) kell elutalni.

Azon jelentkezők, akik esetleg meggondolják magukat április 30-ig a teljes befizetésüket, július 15-ig 15 000 Ft-tal kevesebbet kapnak vissza. Július 15. után sajnos nem áll módunkban a befizetett összeget visszaadni.

III. Szülői nyilatkozat

A 18. életévét be nem töltött táborozók szüleit kérjük, hogy a csatolt szülői nyilatkozatot kitöltve és aláírva juttassák el kapcsolattartójukhoz, illetve hozza magával a táborozó, és helyben adja át a tábor vezetőségének. Komoly segítséget jelentene számunkra, ha ezen kívül e nyilatkozatot digitális változatban is eljuttatnák az info@kb35inarcs.hu vagy a kb35inarcsiszinjatszo@gmail.com e-mail címre. (Amennyiben lehetséges az aláírt nyilatkozat szkennelt változatát, vagy ha ez nem megoldható, a kitöltött dokumentumról készült képet.)

IV. A táborozó hozza magával…tabor

Okmányok:
A táborozó hozza magával a

  • személyi igazolványát,tabor
  • lakcímkártyáját,
  • Taj-kártyáját,
  • utazási bérletét (ha van),
  • a szülői nyilatkozatot (ha korábban nem tudta eljuttatni a szervezőkhöz)
  • Ágynemű: Lepedő, paplan- és párnahuzat, vagy lepedő és hálózsák

V. Egészségügyi tudnivalók

Kérjük, a jelentkezési lapon töltse ki az egészségügyi tudnivalókat, melyek a táborozást érinthetik (pl.: a táborozó speciális étrendű, allergiás – ebben az esetben azt is, hogy mire –, asztmás, vagy más tartós betegsége van, gyógyszeres kezelés alatt áll, intenzív fizikai megterheléstől óvni kell, stb.).

VI. Jelentkezés

Kérjük az kb35inarcsiszinjatszo@gmail.com e-mail címre küldött leveléhez csatolja a kitöltött jelentkezési lapot, valamint a szülői nyilatkozat digitális változatát.

VII. Szállás, étkezés

A szállásköltségeket mosási-díjjal tudtuk csökkenteni. Ezért az ágyneműt (lepedőt, paplan- és párnahuzatot) a táborozónak kell magával hoznia. A táborhely ragaszkodik a lepedő használatához abban az esetben is, ha a táborozó nem paplanhuzatot, hanem hálózsákot hoz.
A tábor napi háromszori étkezést (reggeli, ebéd, vacsora) biztosít. A tábor konyháján a speciális étrendi igények kielégítésére is
van lehetőség. A táborhelyen büfé is üzemel, mely a gyerekek igényeink megfelelően alakítja a kínálatát, valamint a közelben bolt is található.

VIII. Programok

A táborban a napi 2X3 órás próbákat szervezett szabadidős programok, balatoni fürdés (felnőtt felügyelettel), közös játékok, színházi, zenei programok, Ki-Mit-Tud egészítik ki. Utóbbihoz és az egész tábori munkához is hasznos, ha a táborozó nem rejti véka alá akár más területen megmutatkozó értékeit, ha hangszerét, tehetsége megmutatásához szükséges egyéb eszközeit magával hozza. A színház összművészet, így igyekszünk beépíteni a közös munkába minden fellelhető tudást és képességet.
Mindemellett természetesen jut idő a spontán ismerkedésre is.

IX. Augusztus 7. vasárnap, az előadások megtekintése, vendégek a táborban

Augusztus 7-én, vasárnap körülbelül 2-3 órai kezdéssel megtekinthetők a táborban készült előadások. Ezek a bemutatók nyitottak, így a szülők, rokonok, barátok bátran növelhetik a nézők számát, annál is inkább, mivel ezek az előadások legtöbbször már csak ősszel láthatók még egy alkalommal, csúcsformájukat pedig többnyire a tábori bemutatón mutatják meg.
A táborhely szabályai a vendégekre is vonatkoznak, így kérjük a vendégeket, hogy a tábor területére alkoholos italt ne hozzanak be, valamint, hogy, akik dohányoznak, ezt szigorúan csak az arra kijelölt helyen tegyék. A vendégek számára szállást, étkezést nem tudunk biztosítani, a vendégek a takarodóig tartózkodhatnak a tábor területén.

NKA_logo_2012
Ordasi Gábor
táborvezető

Címke , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .